Fødselsdagstur til Serritslev Fiskepark d. 24. juni 2023

fiskejollen.dk’s 16 års fødselsdag afvikledes igen i Serritslev Fiskepark med efterfølgende spisning. Der var et forrygende vejr, dog med nogen blæst. På trods af blæsten hyggedes der gevaldigt omkring søerne. Ikke mindre end 20 medlemmer var mødt op, men trods de mange stænger blev det ikke til mere end 4 fisk på land. Og der var ingen fisk i nærheden af 1 kg. Så vejret fik igen skylden. 3. største fisk blev landet af Henrik Hylleberg. Det var en ørred på 0,400 kg. Næststørste landede Kim Phillipsen, en ørred på 0,430 kg. Og vinderen blev Hans H. Madsen med den største (eller fjerde mindste, om man vil), på 0,450 kg. Det var dog nok til at indbringe ham et gavekort til Kragh’s på 400 kr. foruden 50 point til foreningsmesterskabet. De andre 2 fik hhv. 20 og 30 point. Alle andre deltagere fik naturligvis hver 10 point. Under spisningen var der igen i år en del præmier der skulle uddeles. For først fangede fisk i hver klokketime var der en flaske rødvin, sponseret af Torvekøbmanden i Bonderup. Disse gik til hhv. Hans H. Madsen, Henrik Hylleberg, Kim A. Poulsen og Kim Phillipsen. Desuden var der en del lodtrækningspræmier, så rigtig mange fik noget med hjem, trods manglen på fisk.

Hans H. Madsen med sin beskedne vinderfisk.