Makreltur Hanstholm 28. juli 2023

Efter flere dage med blæsende og ustadigt vejr, hvor årets havtur efter makrel så ud til at gå i vasken, blev det endelig havvejr netop den fredag vi havde booket båden. Der var desværre kun 8 medlemmer der havde meldt sig, så vi måtte ud at finde gæstefiskere for at fylde båden. De første par timer var meget træge hvad makreller angik, men da skipper så endelig gik lidt længere ud, viste det sig at være en god ide. Der røg af og til både 3, 4 og 5 fisk ombord på samme tid. Foruden makreller blev der landet en del fjæsinger, knurhaner, hornfisk, torsk, hestemakreller og en enkelt lange kom næsten ombord før den røg af igen. 3. største makrel blev landet af Bjarne Gregersen. Den vejede 0,536 kg. Nr. 2 blev Ole Andersen med en makrel på 0,642 kg. Og vinderen blev Henrik Hylleberg med en på 0,657 kg. Henrik fik et gavekort til Kragh’s på 400,- kr. foruden 50 point til foreningsmesterskabet. De andre fik hhv. 20 og 30 point.

Henrik Hylleberg med vindermakrellen.