Medestedet d. 4. januar 2024

Årets første arrangement gik til Medestedet ved Arden. Det var en blæsende dag, med vindstød op til hård kuling, men heldigvis ligger disse søer godt i læ. Det gjorde at fiskeriet igen var en stor fornøjelse. Der var 9 deltagere, som til sammen fangede 8 fisk, så det var ikke det helt store eventyr. 3. største, en guldørred på 1,160 kg, fangede Hans H. Madsen. På 2. -pladsen ligeledes med en guldørred, kom Knud E. Nielsen. Den vejede 1,280 kg. Og vinderen blev Kim A. Poulsen med en guldørred på 1,530 kg. Kim fik et gavekort til Kragh’s på 400.- kr. Og de 3 fik hhv. 20, 30 og 50 point til foreningsmesterskabet. Alle øvrige deltagere fik 10 point hver for at deltage. Kim har for øvrigt vundet de seneste 2 arrangementer, og er derved røget fra en 9. til en 1. -plads.  Jægeren & Lystfiskeren i Aalborg havde sponseret 2 gavekort på hver 150.- kr. Disse gik til Anita og Per Jørgensen, ved lodtrækning.

Kim A. Poulsen med sin vinderfisk.