Ny Thorup Fiskepark 11. november 2023

Lørdag d. 11. november gik turen til Ny Thorup Fiskepark. Der var 13 deltagere, der på denne råkolde dag kun præsterede at få 7 fisk på land. Der var dog en der skilte sig ud fra de andre, ved at fange 3 stk. Og ikke nok med det. For ved indvejningen viste det sig at være de 3 største. De vejede hhv. 2,390 kg, 2,520 kg og 3,020 kg. Den dygtige fanger var Kim A. Poulsen, som fik et gavekort til Kragh’s på 400.- kr. Derudover fik han 100 point til foreningsmesterskabet. Alle øvrige deltagere måtte derfor nøjes med 10 hver. Søen havde udlovet 2 stk. 5-timers fiskekort til søen. De gik ved lodtrækning til Anita Jørgensen og Knud E. Nielsen. Merete Mørch fik, ligeledes ved lodtrækning, et gavekort på 200.- kr. til Almas Aalborg.  Merete Mørch havde også denne gang været i køkkenet, og tryllet en kage frem til alles store tilfredshed. Tak for det.

En tydelig tilfreds Kim A. Poulsen med sin fine fangst.