Størtur til Ny Thorup Fiskepark d. 26. august 2023

3 foreningsrekorder på samme tur er noget af en sjældenhed. Ikke desto mindre var det hvad der skete på årets størtur til Ny Thorup Fiskepark d. 26. august. Der var 15 deltagere som alle fik en rigtig hyggedag. Det var en 8 timers tur, og vejret var heldigvis langt bedre end det regn- og tordenvejr de havde lovet. Foreningen var vært ved grillpølser med tilhørende øl og vand. Hans H Madsen sponserede en dessertkage og Henrik Hylleberg sponserede et lille trofæ til vinderen af konkurrencen. Der blev trods de mange timer kun fanget 6 stør og 1 karpe. Både 3. og 2. største stør blev fanget af Oliver Munkebæk. De vejede hhv. 28,200 kg og 32,000 kg. Vinderen med en stør på 35,000 kg blev Lukas B. Mathiessen. Denne vinderfisk var ny foreningsrekord for belugastør. Desuden satte Ole Andersen ny foreningsrekord for sibirisk stør med 13,700 kg. Hans H. Madsen satte rekord for spejlkarpe med en fisk på 13,300 kg. Lukas fik et gavekort til Kragh’s på 400 kr. foruden ovennævnte trofæ. Derudover 50 point til foreningsmesterskabet. Oliver fik hhv. 20 og 30 point for sin 3. og 2.-plads.

Lukas med den nye foreningsrekord for balugastør. 35,000 kg.