Natfiskeri i Vesthimmerlands Put and Take 9-10 juni 2023

Første arrangement i det nye forenings-år, som startede d. 1. juni, var natfiskeri i Vesthimmerlands Put and Take. Det var en skøn sommeraften at starte det nye år med, og natten ligeså. Der var desværre kun 10 deltagere til dette ellers så attraktive arrangement. En halv time efter start kom sø-fatter og serverede kaffe og drømmekage fra Brovst til de deltagende og 4 andre gæster ved søen. Og i løbet af natten blev grillerne tændt rundt omkring, og der blev flittigt grillet pølser. Det giver altid lidt ekstra hygge. Der blev landet 25 ørreder, hvoraf der dog kun var en over kiloet. Den var til gengæld så langt over, at der ikke var tvivl ved indvejningen. Den vejede nemlig 5,430 kg og det var Kaj Andersen der var den dygtige fanger. Han fik desuden også 3-pladsen med en ørred på 0,610 kg. For vinderfisken fik han et gavekort til Kragh’s på 400 kr. Nr. 2 med en ørred på 0,800 kg blev Bjarne Gregersen.

En tydelig tilfreds Kaj Andersen med sin vinderfisk.