Serritslev Fiskepark 3. juli 2022

fiskejollen.dk’s 15 års fødselsdag afvikledes  i Serritslev Fiskepark med efterfølgende spisning. Der var et forrygende vejr, hvilket gjorde at der hyggedes gevaldigt omkring søerne. Ikke mindre end 25 medlemmer var mødt op, men trods 28 stænger i brug blev det ikke til mere end omkring 20 fisk på land. Så det gav vi vejret skylden for. 2. og 3. største fisk der blev landet var 2 fine sunshine bass, som desværre ikke var med i konkurrencen. Derfor blev det på 3. pladsen en ørred på 1,590 kg, fanget af Henning Ørebro. På 2. pladsen en ørred på 1,690 kg, fanget af Emil Tejls. Og vinderen med en ørred på 1,830 kg blev Rasmus Larsen. Den største af de to sunshine bass på, 1,720 kg fanget af Emil Tejls er imidlertid foreningsrekord, da det er første gang vi har landet disse fisk på vore ture. Rasmus fik et gavekort til Kragh’s på 300 kr. Derudover var der spurtpræmier til første landede fisk i hver klokketime. Disse var sponseret af Torvekøbmanden i Bonderup. De gik til hhv. Allan Aae, Rasmus Larsen og 2 til Henning Ørebro. Desuden havde søen sponseret 2 stk. 4-timers kort til søen. Og for det ikke skal være løgn var der også 8 andre lodtrækningspræmier. Så selvom ikke alle fisk med hjem, var der store chancer for at få andet med. Og ikke at forglemme det forrygende måltid varme mad som også var med i prisen. Ingen tvivl om at alle havde en rigtig god dag.

En tydelig glad Rasmus Larsen med sin vinderfisk.