Serritslev Fiskepark 3/7/2021

Lørdag d. 3. juli afviklede vi vor fødselsdagskonkurrence i Serritslev Fiskepark. Der var 16 deltagere, som tilsammen kun fangede 10 fisk. Men vi kender det jo fra tidligere år, at det ikke er de helt store mængder der hives på land når vandet er så varmt som det var i Serritslev. Til gengæld er vi altid heldige med vejret. 3. største, på 0,830 kg, blev landet af Kim A. Poulsen. Næststørste, en guldørred på 2,140 kg, fangede Henrik Hylleberg. Og største, som ligeledes var en guldørred fangede Rasmus Larsen. Den vejede 2,460 kg og indbragte ham et gavekort til Kragh’s på 300 kr. Der var også præmier til først fangede fisk i hver klokketime. Torvekøbmanden i Bonderup havde sponseret 4 flasker rødvin til formålet. Disse gik til Rasmus Larsen med 2 stk., Knud E. Nielsen fik 1 stk. og 1 til Kim A. Poulsen. Vi sluttede som altid af med at fejre fødselsdagen med fællesspisning i fiskestuen. Menuen stod på mørbradgryde med pariserkartofler og salat. Og som altid smagte denne ret fra CL-Partyservice i Øster Brønderslev fantastisk.

Fra venstre Kim, Rasmus og Henrik.