Serritslev Fiskepark 29/6/2024

Fiskejollen.dk’s 17 års fødselsdag afvikledes igen i år i Serritslev Fiskepark med efterfølgende spisning. Der hyggedes  gevaldigt omkring søerne i det skønne sommervejr. Ikke mindre end 24 medlemmer var mødt op, men trods de 28 stænger der var i sving, blev det ikke til mere end 4 fisk på land. 3. største fisk blev landet af Allan Aae, den vejede 1,630 kg. Næststørste landede Rasmus Larsen, en ørred på 1,660 kg. Og vinderen med en ørred på 2,230 kg blev Kaj Madsen. Han fik et gavekort til Kragh’s på 400 kr. Han fik desuden 50 point til foreningsmesterskabet, og røg dermed på førstepladsen. Under den efterfølgende spisning var der igen i år en del præmier der skulle uddeles. Torvekøbmanden i Bonderup havde som tidligere år sponseret timepræmier til førstfangede fisk i hver klokketime. I første time landedes ingen fisk, men de efterfølgende blev fordelt med 1 til Rasmus Larsen og 2 til Allan Aae. Serritslev Fiskepark havde sponseret fiskekort, som uddeltes ved lodtrækning. Derudover var der en del andre lodtrækningspræmier, så rigtig mange fik noget med hjem, trods manglen på fisk.

 

En tydelig glad vinder med sin etter.