Hessellund Sø-camping 3. – 5. maj 2024

Fredag d. 3. – søndag d. 5. maj prøvede vi, igen på opfordring fra flere medlemmer, et nyt arrangement. Det var en weekend-tur med fiskeri i put & take og overnatning i hytter. Turen gik til Hessellund Sø-camping ved Karup. Det blev desværre ikke den store succes vi havde forventninger om, hvad deltagerantal angår. Der var kun 8 deltagere til dette nye taltag, og der landedes kun 12 fisk. Alle inden for de første ca. 3 timer lørdag morgen. Resten af lørdagen (til kl. 21.00) blev der ikke landet en eneste fisk ved søen. Det samme gælder fiskeriet søndag. Heller de lokalkendte magtede at lande bare en enkelt fisk. Der blev dog nok til at uddele præmie og point. På 3. pladsen kom Tom Christensen med en ørred på 2,230 kg. Nr. 2 blev Ole Andersen med en ørred på 2,280 kg. Og vinderen med en ørred på 2,350 kg, blev ligeledes Tom Christensen. Han fik et gavekort på kr. 400.- til Kraghs. Derudover 70 point til foreningsmesterskabet. Ole Andersen fik 30 point for sin andenplads. Det skal dog lige nævnes at der var 3 ihærdige deltagere der ikke kunne vente til lørdag morgen med at fiske. Og de landede fredag aften flere fisk omkring 2,7 kg. Disse var dog udenfor konkurrencen.

Til venstre vinderfisken, og til højre den glade vinder Tom Christensen.