Gøttrup Put & Take 28. marts 2024

Påskekonkurrence i Gøttrup Put & Take, skærtorsdag d. 28. marts. Ikke mindre end 129 deltagere mødte op til søens arrangement, som hvert år afholdes i samarbejde med foreningen fiskejollen.dk. Der blev landet rigtig godt med fisk fra morgenstunden, hvorefter det som altid ebbede lidt ud efter en halv times tid. Herefter landedes der fisk mere sporadisk. Alt i alt et meget tilfredsstillende resultat. Nr. 3 med en guldørred på 3,580 kg, blev Allan Kristensen. Nr. 2 med en regnbueørred på 3,960 kg, blev Bjarne Gregersen. Og vinderen med en regnbueørred på 5,620 kg, blev Kristian H. Alllan fik en grejpræmie til en værdi af kr. 500.-, Bjarne fik et gavekort til butikken ved Vesthimmerlands Put & Take, på kr. 1500.-, sponseret af søen. Og vinderen Kristian fik et grejsæt til en værdi af kr. 3.000.- sponseret af Kragh’s Fiskeriartikler. Derudover var der flere lodtrækningspræmier, som bl.a. flere fiskekort til søen og diverse fiskegrej. I den interne konkurrence i foreningen fiskejollen.dk, fik Magnus Bennike en 3. plads, Allan Kristensen en 2. plads og Bjarne Gregersen løb med 1. pladsen. De fik hhv. 20, 30 og 50 point til mesterskabet.

Kristian H. med sin suveræne vinderfisk.