Fladfisketur Langeland 23.-25. september 2022

Endelig lykkedes det at afvikle vor tur til Langeland, efter 2 år med aflysninger p.g.a. henholdsvis covid 19 og overflod af tyske lystfiskere der bookede det hele derovre på ugebasis. Og man må sige at vi i den grad havde vejrguderne med os. Vi plejer- som det første om morgenen når vi står op derovre – at kaste blikket på flaget ved den nærliggende Dagli’Brugsen. Den har de så valgt at lukke permanent, så vi dreje hovedet mod havnen, hvor flagene overhovedet ikke bevægede sig. Og det gjorde de stort set ikke hele weekenden. Der var desværre kun 8 deltagere i år, men det påvirkede ikke den gode stemning, hverken hvad fiskeriet eller fællesspisningen angår. Der blev da også fanget rimeligt med flade, og flere af deltagerne lå på den gode side af 50 stk. Næststørste var en skrubbe på 0,700 kg. Den blev landet af Knud E. Nielsen. Og både tredjestørste og største, som var hhv. en rødspætte på 0,687 kg, og en skrubbe på 0,835 kg, blev landet af Ole Andersen. Han fik for sin indsats et lækkert fiskehjul sponseret af den lokale grejhandler Angelcentrum Langeland. Derudover fik han 70 point til foreningsmesterskabet, og Knud E. fik 30 point. Nu håber vi så bare der ikke kommer noget på tværs af arrangementet næste år.

Den glade vinder Ole Andersen med sin flotte skrubbe.