Fredag d. 31. juli

Fredag d. 31. juli stod vi ud fra Thorup Strand i håb om at fylde kurvene med makreller. Det lykkedes dog også delvist, da alle fik makreller, vel omkring 25 stk. i snit. Det var noget specielt at blive trukket ud af den kraftige stålwire fra spilhuset. Der var et fantastisk vejr, og rigtig mange turister stod klar med diverse kameraer for at få en video af os, Eller skibet. De fik da også noget for pengene, for da vi skulle over den sidste revle før der var frit vand under kølen, stod skibet pludselig på grund. Den garvede skipper havde dog styr på tingene, og arbejdede os flot ved hjælp af godt “skruearbejde”. Da vi skulle ind igen skete det samme, men denne gang skulle der noget mere arbejde til med skruen og gashåndtaget. Men ind kom vi da igen under stor bevågenhed af turister. Det var ret spændende at prøve det også. Nå men 3. og 2. største makrel på hhv. 0,565 og 0,573 landede Knud E. Nielsen. Og største makrel på 0,610 kg landede Hans H. Madsen. Han fik for sin indsats et gavekort til Kragh’s på 300 kr. De fik endvidere hver 50 point til foreningsmesterskabet.

Hans H. Madsen med dagens største makrel.